Dichtgarantconcept

Vanaf 2020 is de eis om alle gebouwen te voldoen aan BENG, en dit start met een luchtdichte gebouwschil. Bij ons kun je terecht voor de totaaloplossing van luchtdicht bouwen. Onze Accountmanagers Luchtdicht Bouwen adviseren je vanaf de beginfase over de luchtdichtheid van daken, gevels, vloeren en kozijnen.

Wat maakt onze werkwijze uniek? 

Onze Accountmanagers Luchtdicht Bouwen beschikken over ruime bouwkundige kennis. Ze denken in een vroeg stadium graag met je mee over de constructie, kritische aansluitingen en het materiaalgebruik. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor prefab bouwsystemen. Je bespaart daarmee tijd en bouwkosten. Tijdens het hele bouwproces adviseren we je over de toepassing en verwerking van onze materialen, zodat de prestaties optimaal zijn. We staan voor onze kwaliteit: op jouw verzoek laten we de luchtdichtheid voor oplevering onafhankelijk testen met een thermografische analyse of blowerdoortest. De totaaloplossing van Dichtgarant draagt bij aan energiebesparing en CO2-reductie.

Celdex Dichtgarant proces

Dichtgarant is:

  • Gesprekspartner voor architecten, bouwbedrijven & toeleverende industrie
  • Ontwerppartner voor bouwbedrijven & toeleverende industrie
  • Producent van standaard- & maatwerkoplossingen
  • Adviseur voor applicatie
  • Verbinder met kwaliteitsborging

We stappen op elk moment in

We delen graag onze kennis met je. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we als geen ander de kritische aansluitdetails die luchtlekken veroorzaken. Bij voorkeur adviseren we op ontwerpniveau om samen tot het beste luchtdichte gebouw te komen.

Meer informatie?

Neem contact op met onze Accountmanagers Luchtdicht Bouwen en informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten over luchtdicht bouwen?

Lees er alles over in ons Detailboek.