Instortmanchet En Borstwering

Om in de winter de kou buiten te houden en in de zomer de warmte, is het noodzakelijk om naden van binnendoosconstructies onderling, en naar de achterconstructie luchtdicht te maken. Deze naden kennen na montage maatafwijkingen als gevolg van vervorming van de binnendoos, de geprofileerde achterzijde en onvoldoende aansluiten van de binnendozen. Slecht functioneren van het isolatiemateriaal is hiervan het gevolg. Aansluitingen naar het bouwkundig kader, naden tussen kalkzandsteen en staalconstructies, doorvoeringen van NUTS voorzieningen en standleidingen dienen luchtdicht uitgevoerd te worden.
Dichtgarant oplossing
Celdex Binnendoosband wordt, als afdichting tussen de binnendozen onderling, prefab in de fabriek aangebracht. Er zijn kleine haspels beschikbaar om op de bouwplaats te verwerken. Het is ook belangrijk om binnendozen (profilering tot wel 8 mm) naar de achterconstructie af te dichten. Celdex Binnendoosband of Pre-Seal Soft LF zijn hiervoor toepasbaar. Binnendoosband is voorzien van een agressieve zelfklever en low-friction toplaag voor moeiteloze montage en getest op luchtdichtheid (Fraunhofer P6-055/2012). Celdex Airseal Manchetten worden in elke gewenste diameter gemaakt, kunnen de grove randen van de vloersparingen afdichten en eventueel mee ingestort worden. Celdex Butyltape 70S wordt toegepast voor het luchtdicht maken naar de borstwering.

Gebruikte producten in dit detail

Scroll naar boven
Graag hieronder je vraag zo volledig mogelijk omschrijven. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, dikte, breedte en hoeveelheid. Graag een nauwkeurige omschrijving van de toepassing. Detailtekeningen of overige bestanden kunnen als bijlage worden toegevoegd. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.
Ondersteunde bestanden: PDF documenten
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.