Wie is Celdex?

Celdex is producent van kunststofschuim afdichtingsproducten. Sinds 1983 zien wij het als ons vak om producten te ontwikkelen die thermisch en akoestisch, water-, stof- en slagregendicht en luchtdicht zijn. Of het nu gaat om  Vulstroken of Vulblokken, Stelkozijnband of een Meterkast Manchet. Wij bieden een breed assortiment aan voor vele toepassingen.

Maatwerk

Met onze expertise en ons uitgebreide machinepark hebben wij al vele klanten kunnen voorzien van maatwerk oplossingen. De grote diversiteit aan grondstoffen en bewerkingen stellen ons in staat om alles in eigen huis te kunnen ontwikkelen, wat resulteert in flexibiliteit en korte lijnen.

Naast maatwerk zijn ook hoge kwaliteit en duurzaamheid belangrijke eigenschappen van onze producten. Wij geloven in een toekomst waarin energieverlies zoveel mogelijk wordt voorkomen zonder dat dat ten koste gaat van comfort. Duurzame maatwerk afdichtingsproducten zullen daarin een essentiële rol spelen.

Continu innoveren

Als innovatieve producent van afdichtingsproducten ontwikkelen wij oplossingen die waarde creëren voor onze klanten. Door continu te innoveren en kansen te zien in de markt, zijn wij in staat (luchtdichte) oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoefte van de markt. Voor zowel de toeleverende prefab industrie als op de bouwprojecten zelf zijn inmiddels diverse slimme oplossingen ontwikkeld.

Een kijkje in onze productiehal

Meer weten over onze luchtdichte oplossingen?

Neem contact met ons op en en informeer naar de mogelijkheden.