Celdex bedrijfspand

Wie is Celdex


Wij zijn producent van kunststofschuim afdichtingsproducten. Sinds 1983 zien wij het als ons vak om producten te ontwikkelen die thermisch en akoestisch, water-, stof-, slagregen- en luchtdicht zijn. Of het nu gaat om Vulstroken of Vulblokken, Stelkozijnband of een Meterkast Manchet. Wij bieden een breed assortiment aan voor vele toepassingen.

Wij zijn een echt familiebedrijf met een hecht team van medewerkers. Naast een open kantoorruimte hebben wij een uitgebreid machinepark waarmee dagelijks onze maatwerk oplossingen worden geproduceerd. Dit allemaal onder één dak van zo’n 11.000 m2.

Ons team van buitendienst medewerkers is voornamelijk aanwezig bij de klant voor advies, training en kwaliteitsborging. Dit persoonlijk contact met de klant is belangrijk om te zien wat er zich afspeelt in de markt en te komen met een passende oplossing. 
Samen staan wij sterk en zorgen we ervoor dat onze oplossingen op tijd bij de klant geleverd worden.

Waarom kiezen voor ons?


Maatwerk

Met onze expertise en ons uitgebreide machinepark hebben wij al vele klanten kunnen voorzien van maatwerk oplossingen. De grote diversiteit aan grondstoffen en bewerkingen stellen ons in staat om alles in eigen huis te kunnen ontwikkelen, wat resulteert in flexibiliteit en korte lijnen.

Kwaliteit & duurzaamheid

Naast maatwerk zijn ook hoge kwaliteit en duurzaamheid belangrijke eigenschappen van onze producten. Wij geloven in een toekomst waarin energieverlies zoveel mogelijk wordt voorkomen zonder dat dat ten koste gaat van comfort. Duurzame maatwerk afdichtingsproducten zullen daarin een essentiële rol spelen.

Continu innoveren

Als innovatieve producent van afdichtingsproducten ontwikkelen wij oplossingen die waarde creëren voor onze klanten. Door continu te innoveren en kansen te zien in de markt, zijn wij in staat (luchtdichte) oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoefte van de markt. Voor zowel de toeleverende prefab industrie als op de bouwprojecten zelf zijn inmiddels diverse slimme oplossingen ontwikkeld.
Celdex machine besturen
Celdex productie proces
luchtdichte afdichtingsproducten produceren

"Samen komen we tot een innovatieve oplossing op maat!"

Kennis

Met onze productmogelijkheden, kennis en ervaring hebben we veel te bieden:

Eigen productie
Compleet assortiment
Maatwerk
Flexibiliteit

Meer weten over luchtdichte oplossingen?

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden:
+31 (0)411 68 24 00 / 
sales@celdex.nl