Nieuws 03-02-2022

Celdex en Bouwmensen

Partner Bouwmensen

Wist je dat wij partner zijn van Bouwmensen? Maar wat houdt dit precies in?


Allereerst een stukje uitleg over Bouwmensen. Dit is een vereniging, opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Zij opereren zonder winstoogmerk met als taak de bouwwereld te voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Zij bieden niet alleen praktische vakkennis aan studenten, maar ook aan vakmensen die al werkzaam zijn in de bouw. Met deze vakinhoudelijke cursussen blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, regels en veiligheid.

Omdat luchtdicht bouwen steeds belangrijker wordt door de vraag naar energiezuinige woningen, vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Wij willen iedereen bewust maken van het belang om goede afdichtingsproducten te gebruiken. Door onze jarenlange ervaring in afdichtingstechniek zijn we dé aangewezen gesprekspartner voor luchtdicht bouwen.

Voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luchtdicht bouwen is Celdex bij Bouwmensen opgenomen als gastdocent. We vinden het erg belangrijk dat zowel de bestaande als ook de aankomende generatie zich bewust wordt van het belang van luchtdicht bouwen. Doormiddel van een 2 uur durende workshop laten we zien waarom luchtdicht bouwen belangrijk is en hoe dit kan worden toegepast in de praktijk. Om hier meer gevoel bij te krijgen is de workshop interactief met diverse praktijkvoorbeelden. Dit levert voor zowel de studenten als de bestaande vakmensen belangrijke leermomenten op.

Mede door deze bewustwording kan er al vanaf het ontwerpniveau de beste luchtdichting worden bepaald. Hierdoor bespaar je veel tijd, bouwkosten en kunnen luchtlekken efficiënt en doeltreffend worden aangepakt!

Celdex heeft dit jaar 4x een workshop gegeven tijdens een vakinhoudelijke cursus van Bouwmensen. Benieuwd wanneer de volgende cursus is? Mail ons marketing@celdex.nl

Gerelateerd nieuws

Filter