Nieuws 04-02-2022

Deelname Celdex aan de Stelvio Challenge!

Stelvio Challenge

De afgelopen weken was het voor een aantal werknemers van Celdex flink trainen voor de deelname aan de Stelvio Challenge in Italië. Op 6 september was het dan zover. Met 10 man sterk ging Celdex naar Bormio om deel te nemen aan deze Challenge, dit jaar georganiseerd door Cladding Partners ter ere van hun 20-jarig bestaan.

Net voordat het team in het vliegtuig stapte, kregen zij te horen dat het slechte weer roet in het eten had gegooid. Er was een flink rotsblok op de Stelviopas terechtgekomen waardoor er moest worden uitgeweken naar een alternatieve uitdaging, de Cancano. Dit was uiteraard een enorme teleurstelling voor het team, toch gingen zij met veel enthousiasme de uitdaging aan.


De beklimming van de Cancano is qua hoogtemeters en steilheid niet hetzelfde als de Stelviopas, maar de 20 haarspelbochten zijn wel net zo spectaculair. Eenmaal boven wachtte natuurlijk een prachtig uitzicht, dat ondanks het slechte weer toch de moeite waard was én waardoor de teleurstelling naar de achtergrond verdween.

Ondanks de hevige regen hebben alle ruim 200 deelnemers de top van de Cancano (meerdere malen) weten te bereiken. Hoewel Celdex de Stelviopas niet heeft kunnen beklimmen, was de Cancano een goed alternatief en tevens een zeer mooie ervaring.

Als mede hoofdsponsor van dit prachtige evenement is Celdex trots op het geweldige bedrag van € 164.340,- dat is opgehaald voor Stichting Pim. Een stichting in Dorst waarbij jongeren met een meervoudige beperking kunnen wonen en/of een dagprogramma kunnen volgen.

Wij bedanken Cladding Partners en iedereen die dit mooie evenement mogelijk heeft gemaakt!


Gerelateerd nieuws

Filter