Nieuws 03-02-2022

Maatregelen m.b.t. coronavirus

Celdex bovenaanzicht

Ondanks de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) is Celdex momenteel nog in staat om te produceren en te leveren


Deze situatie zorgt voor de nodige uitdagingen en dilemma’s in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven. Binnen Celdex volgen wij de ontwikkelingen op de voet en passen wij ons dagelijks beleid aan om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Ook in Nederland zijn er maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dit virus zo min mogelijk schade aanricht aan onze gezondheid. Ondertussen proberen we zoveel mogelijk door te blijven gaan met onze dienstverlening om onze klanten te kunnen helpen. Uiteraard houden wij hierbij zoveel mogelijk rekening met de vastgestelde richtlijnen, want de gezondheid van ons personeel en de klant staat hierbij voorop.

Wat betekent dit voor Celdex en haar klanten?

  • Een groot deel van onze kantoormedewerkers werkt thuis waar mogelijk en zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Door deze situatie kan het helaas wel voorkomen dat wij iets minder snel reageren dan je van ons gewend bent. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.
  • Onze productie draait nog op volle kracht en de levertijden zijn zoals je van ons gewend bent.
  • Onze Accountmanagers werken vooral vanuit huis en zullen zo min mogelijk bezoeken plannen.
  • Er zullen geen persoonlijke afspraken gemaakt worden op kantoor, tenzij dit strikt noodzakelijk is.

Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen op de voet en zullen wij jullie op de hoogte blijven houden.

Voor vragen of opmerkingen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen op sales@celdex.nl of per telefoon op: +31 (0)411 682 400.

Gerelateerd nieuws

Filter