Beurzen 03-02-2022

Succesvolle beursweek voor Celdex

Salesteam Bouwbeurs 2019
In oktober 2019, was Celdex voor het eerst in één week op twee verschillende vakbeurzen te vinden! Dinsdag 8 oktober was de eerste dag van de 3-daagse vakbeurs PREFAB in de Brabanthallen in Den Bosch. PREFAB is als extra vakgebied toegevoegd aan de succesvolle beurs Energie die altijd garant staat voor veel bezoekers.
Woensdag 9 oktober, gelijktijdig met PREFAB ging ook de 3-daagse vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg van start. Deze beurs vormt dé ontmoetingsplek voor de bouwbranche in Noordoost Nederland waarbij alle beurshallen geclusterd waren op thema.

Stand design 

Beide stands van Celdex waren goed zichtbaar door de grote eyecatcher in de lucht. Op de stands werd gebruik gemaakt van een zitgedeelte voor het voeren van gesprekken en een ‘product showroom’ gedeelte. Hier werden verschillende mockups gepresenteerd met verschillende producten en toepassingen voor luchtdicht bouwen.


Prefab beurs stand Prefab stand Mackup producten

PREFAB

Op PREFAB was Celdex deelnemer aan het kennisprogramma. Elke beursdag heeft Henny van de Heijden, Product Manager, een presentatie verzorgt met als onderwerp: ‘Industrialisatie van de bouw vraagt om prefab luchtdicht bouwen’. Hierbij ging Henny dieper in op de aansluiting van het Celdex Dichtgarant concept met prefab bouwen.

Bouw Compleet

Celdex was voor het derde jaar op rij aanwezig bij Bouw Compleet Hardenberg. Voor Celdex is dit een belangrijke beurs om veel bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Kort samengevat was het een succesvolle beursweek geweest voor Celdex met dank aan de organisatie en alle bezoekers!


Gerelateerd nieuws

Filter