Nieuws 04-03-2022

Welke rol speelt maatwerk?

Celdex Details Luchtdichte oplossingen

Welk rol speelt maatwerk?

Bij nieuwbouwwoningen zien we vaak verschillende onderdorpels voor buitendeur toepassingen. Om deze onderdorpels wind- en slagregendicht te maken worden er pakkingen geplaatst tussen de neut van de dorpel en de stijl van het kozijn. Deze pakkingen zorgen ervoor dat de stompe aansluiting van de onderdorpel en stijl, wind- en slagregendicht wordt.

Per toepassingsgebied gelden hiervoor verschillende eisen en worden er verschillende materialen gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn zacht PVC-schuim, EPDM Soft, Q-Seal en PE67kg. Voor de kunststof kozijnindustrie produceert Celdex pakkingen voor contramal verbindingen van de kozijnen en schuifdeuren. Hierdoor is een snelle en accurate afdichting mogelijk.

Samen met de systeemhuizen ontwikkeld Celdex deze diverse pakkingen. Voor een perfecte afdichting worden deze pakkingen vervolgens op maat geproduceerd. Een afdichting die niet goed aansluit presteert immers ondermaats en heeft diverse lekkages tot gevolg.  

Wil je meer weten over pakkingen op maat? Neem dan contact op met onze Accountmanagers Luchtdicht Bouwen en informeer naar de mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws

Filter