Nieuws 02-02-2022

Winnaar foto winactie!

Winactie Celdex
In de koudere (winter) maanden van 2019/2020 hadden we de Celdex mutsenactie. Tijdens deze maanden kreeg je een gratis Celdex muts bij alle deelnemende actieproducten.
Om deze actie nog meer vorm te geven, hadden we daarnaast ook de foto winactie. De opdracht was om een ludieke foto te maken met Celdex muts en deze vervolgens in te sturen naar marketing@celdex.nlHiermee kon je een Makita bouwradio winnen!

We hebben leuke inzendingen ontvangen en hieruit is een winnaar getrokken. Op vrijdag 10 april hebben we de winnaar bekend gemaakt via LinkedIn & Facebook.

De winnende foto is van Bart. Op de foto heeft hij zijn Celdex muts op en showt hij zijn gevangen vis. Bart was toen nog werkzaam bij UBA Bouw | Projectontwikkeling uit Uithoorn, maar inmiddels heeft hij gekozen voor een andere uitdaging.

Het liefst hadden we hem zijn prijs persoonlijk willen overhandigen, maar om ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden hebben we ervoor gezorgd dat de Makita bouwradio netjes bij Bart is afgeleverd.


Nogmaals gefeliciteerd met je prijs, Bart!


We willen nogmaals iedereen bedanken voor de inzendingen!

Gerelateerd nieuws

Filter